V petek, 24.11.2023, smo se skupaj veselili. Udeležili smo se namreč proslave ob otvoritvi zaključenih del, saj smo imeli v zadnjih letih na šoli kar veliko dela tudi izven pouka.

Konec poletja 2020 smo se najprej preselili v nadomestne prostore in tam izvajali naše vzgojno-izobraževalno delo, saj je jeseni tega leta potekala energetska sanacija stavb vrtca, šole in telovadnice. Vzporedno s tem smo padli tudi v koronavirusno nevarnost in s tem povezane ukrepe. Vse nam je uspelo, smo bili pa še posebej veseli, ko smo z novim letom 2021 prišli nazaj v prostore zavoda. Imeli smo novo, barvno, izolirano fasado, nov napis, nova okna. Prostori so bili enakomerno ogrevani skozi ves dan. Uredili smo tudi notranjost z beljenjem in preureditvijo vrtca, zbornice in pisarn.

Foto: Rogač A.

Konec poletja 2023 se je spet začelo nekaj novega. Tokrat smo urejali okolico šole: novo ograjo ob cesti in igrišče za rokomet, košarko, tenis in odbojko, vse v enem. Veseli nas, da ga bomo lahko uporabljali v času dela in življenja v šoli.

Foto: Dominko M.

Še posebej smo veseli, da je naša ograja ob cesti vedno odprta in se lahko otroci, mladina in odrasli kvalitetno družijo na šolskem igrišču tudi v popoldanskem in večernem času.

Vsem izvajalcem podjetja Esotech, d.d. in podjetja Pomgrad-cestno podjetje, d.d., sodelujočim ministrstvom, investitorju Občini Kobilje in vsem sodelujočim pri obeh projektih se najlepše zahvaljujemo.

Ludvika Gjerek, ravnateljica